Eğitim süreci ve suç olgusu: Beşiktaş, Sarıyer ve Şişli örnekleri - Yücel, Volkan; Erbay, Ayhan; Toprak, Ziya (Avrasya Sosyal ve Ekonomi Çalışmaları Dergisi, 2021)
...
Educational process and crime case: the cases of Besiktas, Sariyer and Sisli
Keywords: Eğitim; Suç; Suç Türü; Yaş; Cinsiyet; Education; Crime; Type of Crime; Age; Gender