• Türkçe
    • English
  • English 
    • Türkçe
    • English
  • Login
Search 
  •   DSpace Home
  • Search
  •   DSpace Home
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-10 of 13

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

Yeme arzusu ölçeği’ni türkçeye uyarlama çalışması 

Akkurt, Şadiye; Köse, Gizem; Dönmez, Aslıhan (2019)
Öz:Food Craving Questionnaire-Trait Ölçeğinin Türkçe versiyonunu, psikometrik özelliklerini, faktör yapısını ve ölçeğin iç tutarlılığını değerlendirmek ve geçerliliğini belirlemektir. Araştırma önce 355 kişiyle başlanmış ...

Mindful eating 

Köse, Gizem (2019)
...

Moodfood: yiyecekle depresyon önlenebilir mi? 

Köse, Gizem (2018)
...

Yeme bozuklukları'nda beslenme tedavisi 

Köse, Gizem (2019)
...

Yeme farkındalığı 

Köse, Gizem (2019)
...

İyi hissetmek ve iyi yaşamak için: sürdürülebilirlik 

Köse, Gizem (Yeni İnsan Yayınları, 2020)
Sürdürülebilirlik, kentleşme ve modern yaşamın getirdiği kolaylıklar karşısında bozulan doğal dengenin yeniden inşasına yönelik bir etkileşim hareketidir. Artan nüfusun taleplerinin karşısında sınırlı varlıkların bilinçli ...
Thumbnail

Prenatal ve postnatal beslenme türlerinin sağlık durumu ve akademik başarıya etkisi 

Cambaz, Merve; Demir, Eftal Geçgil; Köse, Gizem; Pehlivanoğlu, Ender (Acıbadem Üniversitesi, 2020)
...
Thumbnail

Does mindful eating have a relationship with gender, body mass index and health promoting lifestyle? 

Köse, Gizem; Çıplak, Mustafa Ertuğrul (MATTIOLI 1885, 2019)
Objective: Present study, we aimed to examine the relationship between university students' mindful eating and health promoting lifestyle status with their gender and body mass index among students from a university sample ...
Thumbnail

Mindful eating questionnaired: eating control, emotional eating and conscious nutrition trio 

Köse, Gizem; Çıplak, Ertuğrul (MATTIOLI 1885, 2020)
Objective: Present study, it was aimed to determine the relationship between university students' mindful eating according to their age, body mass index and gender, and also to find mindful eating and subscales correlations ...
Thumbnail

Nutrition and dehydration: players should learn how to bring them to life 

Köse, Gizem; Şam, Cemil Tuğrulhan; Mızrak, Orcan; Acar, Hakan; Tutkun, Erkut (MATTIOLI 1885, 2020)
Abstract Objective: In the present study, it is aimed to investigate the relationship between nutritional knowledge, hydration, food frequency with their gender and body mass index among students from sports department. ...
  • 1
  • 2



DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
@mire NV
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsTypeLanguageDepartmentCategoryPublisherAccess TypeInstitution Author

My Account

LoginRegister

Discover

Author
Köse, Gizem (13)
Cambaz, Merve (2)Demir, Eftal Geçgil (2)Pehlivanoğlu, Ender (2)Acar, Hakan (1)Akkurt, Şadiye (1)Dönmez, Aslıhan (1)Mızrak, Orcan (1)Tayfur, Muhittin (1)Tutkun, Erkut (1)... View MoreSubjectMindful Eating (4)Mindfulness (3)Nutrition (3)Obesity (3)Alerji (2)Anne sütü (2)Beslenme (2)Body Mass Index (2)Eating Disorders (2)Emotional Eating (2)... View MoreDate Issued2019 (5)2020 (5)2021 (2)2018 (1)Full Text StatusWith Full Text (8)Without Full Text (5)

DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
@mire NV
 

 


|| Guide || Instruction || Library || İstanbul Kent University || OAI-PMH ||

İstanbul Kent University, İstanbul, Turkey
If you find any errors in content, please contact:

Creative Commons License
İstanbul Kent University Institutional Repository is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 4.0 Unported License..

DSpace@Kent:


DSpace 6.2

tarafından İdeal DSpace hizmetleri çerçevesinde özelleştirilerek kurulmuştur.