dc.contributor.author | Köse, Gizem | |
dc.date.accessioned | 2020-10-19T11:40:26Z | |
dc.date.available | 2020-10-19T11:40:26Z | |
dc.date.issued | 2018 | en_US |
dc.identifier.citation | Köse, G., (2018). Moodfood: Yiyecekle Depresyon Önlenebilir mi?, 7. Ulusal Sağlıklı Yaşam Sempozyumu, Ankara. | en_US |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12780/197 | |
dc.description.abstract | ... | en_US |
dc.language.iso | tur | en_US |
dc.title | Moodfood: yiyecekle depresyon önlenebilir mi? | en_US |
dc.type | conferenceObject | en_US |
dc.contributor.department | İstanbul Kent Üniversitesi, Fakülteler, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü | en_US |
dc.contributor.authorID | https://orcid.org/0000-0001-6612-6253 | en_US |
dc.contributor.institutionauthor | Köse, Gizem | |
dc.relation.journal | 7. Ulusal Sağlıklı Yaşam Sempozyumu | en_US |
dc.relation.publicationcategory | Konferans Öğesi - Ulusal - Kurum Öğretim Elemanı | en_US |