dc.contributor.author | Kiş, Bilge | |
dc.contributor.author | Uca, Selda | |
dc.contributor.author | Tüzünkan, Demet | |
dc.date.accessioned | 2020-10-21T11:17:56Z | |
dc.date.available | 2020-10-21T11:17:56Z | |
dc.date.issued | 2019 | en_US |
dc.identifier.citation | Kiş, B., Tüzünkan , D., Uca, S. (2019). Yiyecek İçecek İşletmelerinin Web Sitelerinin Pazarlama Karması (7P) Unsurları Açısından Değerlendirilmesi: Eskişehir İli Örneği. 20. Ulusal-4.Uluslararası Turizm Kongresi, (s. 386-397). Eskişehir. | en_US |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12780/214 | |
dc.description.abstract | ... | en_US |
dc.language.iso | tur | en_US |
dc.title | Yiyecek içecek işletmelerinin web sitelerinin pazarlama karması (7p) unsurları açısından değerlendirilmesi: Eskişehir ili örneği. | en_US |
dc.type | conferenceObject | en_US |
dc.contributor.department | İstanbul Kent Üniversitesi, Fakülteler, Sanat ve Tasarım Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü | en_US |
dc.contributor.authorID | https://orcid.org/0000-0003-0440-294X | en_US |
dc.contributor.institutionauthor | Tüzünkan, Demet | |
dc.identifier.startpage | 386 | en_US |
dc.identifier.endpage | 397 | en_US |
dc.relation.journal | 20. Ulusal-4.Uluslararası Turizm Kongresi | en_US |
dc.relation.publicationcategory | Konferans Öğesi - Uluslararası - Kurum Öğretim Elemanı | en_US |