• Türkçe
    • English
  • Türkçe 
    • Türkçe
    • English
  • Giriş
Öğe Göster 
  •   DSpace Ana Sayfası
  • Fakülteler
  • Sanat ve Tasarım Ana Sanat Dalı
  • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
  • Kitap Bölümü Koleksiyonu
  • Öğe Göster
  •   DSpace Ana Sayfası
  • Fakülteler
  • Sanat ve Tasarım Ana Sanat Dalı
  • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
  • Kitap Bölümü Koleksiyonu
  • Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

An evaluation on green restaurant consumers' service and quality perceptions within the scope of sustainable gastronomy

Tarih

2024

Yazar

Akay, Ecem
İnce Karaçeper, Ecem

Üst veri

Tüm öğe kaydını göster

Künye

Akay E, İnce Karaçeper E. An evaluation on green restaurant consumers' service and quality perceptions within the scope of sustainable gastronomy. Theories and Practices in Tourism, Marketing and Management (2024). 217-227

Özet

This book, “Theories and Practices in Tourism, Marketing and Management,” is a testament to rigorous scientific inquiry in the realm of tourism and hotel management. It serves as an essential reference for scholars and industry leaders engaged in cutting-edge research and practical applications within these domains. With a focus on the dynamic intersections of tourism, marketing, and management, this volume highlights critical issues and contemporary challenges. It seeks to bridge theoretical nsights with practical solutions, offering a comprehensive perspective enriched by he latest advancements in international literature and research.

Kaynak

Theories and Practices in Tourism, Marketing and Management

Bağlantı

https://hdl.handle.net/20.500.12780/1069

Koleksiyonlar

  • Kitap Bölümü Koleksiyonu [6]
  • Scopus İndeksli Yayınlar Koleksiyonu [301]



DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
İletişim | Geri Bildirim
Theme by 
@mire NV
 

 




| Yönerge | Rehber | İletişim |

DSpace@Kent

by OpenAIRE
Gelişmiş Arama

sherpa/romeo

Göz at

Tüm DSpaceBölümler & KoleksiyonlarTarihe GöreYazara GöreBaşlığa GöreKonuya GöreTüre GöreDile GöreBölüme GöreKategoriye GöreYayıncıya GöreErişim ŞekliKurum Yazarına GöreBu KoleksiyonTarihe GöreYazara GöreBaşlığa GöreKonuya GöreTüre GöreDile GöreBölüme GöreKategoriye GöreYayıncıya GöreErişim ŞekliKurum Yazarına Göre

Hesabım

GirişKayıt

DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
İletişim | Geri Bildirim
Theme by 
@mire NV
 

 


|| Rehber || Yönerge || Kütüphane || İstanbul Kent Üniversitesi || OAI-PMH ||

İstanbul Kent Üniversitesi, İstanbul, Türkiye
İçerikte herhangi bir hata görürseniz, lütfen bildiriniz:

Creative Commons License
İstanbul Kent Üniversitesi Institutional Repository is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 4.0 Unported License..

DSpace@Kent:


DSpace 6.2

tarafından İdeal DSpace hizmetleri çerçevesinde özelleştirilerek kurulmuştur.