Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorMil, Burak
dc.date.accessioned2020-10-22T08:07:59Z
dc.date.available2020-10-22T08:07:59Z
dc.date.issued2019en_US
dc.identifier.citationMil, B. (2019). Menü Planlaması ve Fiyatlandırma Yöntemleri: İstanbul A La Carte Restoranları Uygulaması. IV. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi. Nevşehir.en_US
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12780/218
dc.description.abstract...en_US
dc.language.isoturen_US
dc.titleMenü planlaması ve fiyatlandırma yöntemleri: İstanbul A La Carte Restoranları uygulamasıen_US
dc.typeconferenceObjecten_US
dc.contributor.departmentİstanbul Kent Üniversitesi, Fakülteler, Sanat ve Tasarım Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümüen_US
dc.contributor.authorIDhttps://orcid.org/0000-0002-7480-4584en_US
dc.contributor.institutionauthorMil, Burak
dc.relation.journalIV. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresien_US
dc.relation.publicationcategoryKonferans Öğesi - Uluslararası - Kurum Öğretim Elemanıen_US


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster