dc.contributor.author | Mil, Burak | |
dc.date.accessioned | 2020-10-22T08:07:59Z | |
dc.date.available | 2020-10-22T08:07:59Z | |
dc.date.issued | 2019 | en_US |
dc.identifier.citation | Mil, B. (2019). Menü Planlaması ve Fiyatlandırma Yöntemleri: İstanbul A La Carte Restoranları Uygulaması. IV. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi. Nevşehir. | en_US |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12780/218 | |
dc.description.abstract | ... | en_US |
dc.language.iso | tur | en_US |
dc.title | Menü planlaması ve fiyatlandırma yöntemleri: İstanbul A La Carte Restoranları uygulaması | en_US |
dc.type | conferenceObject | en_US |
dc.contributor.department | İstanbul Kent Üniversitesi, Fakülteler, Sanat ve Tasarım Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü | en_US |
dc.contributor.authorID | https://orcid.org/0000-0002-7480-4584 | en_US |
dc.contributor.institutionauthor | Mil, Burak | |
dc.relation.journal | IV. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi | en_US |
dc.relation.publicationcategory | Konferans Öğesi - Uluslararası - Kurum Öğretim Elemanı | en_US |