dc.contributor.author | Mil, Burak | |
dc.date.accessioned | 2020-10-22T08:15:34Z | |
dc.date.available | 2020-10-22T08:15:34Z | |
dc.date.issued | 2019 | en_US |
dc.identifier.citation | Mil, B., (2019). Kültürel Sermaye Birikimi Olarak Gastronomi. C. Avcıkurt , & M. Sarıoğlan içinde, Gastronomi Olgusuna Sosyolojik Bakış. Ankara: Detay Yayıncılık. | en_US |
dc.identifier.isbn | 9786052541623 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12780/219 | |
dc.description.abstract | ... | en_US |
dc.language.iso | tur | en_US |
dc.publisher | Detay Yayıncılık | en_US |
dc.title | Kültürel sermaye birikimi olarak gastronomi | en_US |
dc.type | bookPart | en_US |
dc.contributor.department | İstanbul Kent Üniversitesi, Fakülteler, Sanat ve Tasarım Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü | en_US |
dc.contributor.authorID | https://orcid.org/0000-0002-7480-4584 | en_US |
dc.contributor.institutionauthor | Mil, Burak | |
dc.relation.journal | Gastronomi Olgusuna Sosyolojik Bakış | en_US |
dc.relation.publicationcategory | Kitap Bölümü - Ulusal | en_US |