Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorMil, Burak
dc.date.accessioned2020-10-22T08:15:34Z
dc.date.available2020-10-22T08:15:34Z
dc.date.issued2019en_US
dc.identifier.citationMil, B., (2019). Kültürel Sermaye Birikimi Olarak Gastronomi. C. Avcıkurt , & M. Sarıoğlan içinde, Gastronomi Olgusuna Sosyolojik Bakış. Ankara: Detay Yayıncılık.en_US
dc.identifier.isbn9786052541623
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12780/219
dc.description.abstract...en_US
dc.language.isoturen_US
dc.publisherDetay Yayıncılıken_US
dc.titleKültürel sermaye birikimi olarak gastronomien_US
dc.typebookParten_US
dc.contributor.departmentİstanbul Kent Üniversitesi, Fakülteler, Sanat ve Tasarım Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümüen_US
dc.contributor.authorIDhttps://orcid.org/0000-0002-7480-4584en_US
dc.contributor.institutionauthorMil, Burak
dc.relation.journalGastronomi Olgusuna Sosyolojik Bakışen_US
dc.relation.publicationcategoryKitap Bölümü - Ulusalen_US


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster